XCORSET

Megérkezett új kollekciónk!

2017. november 27. 19:05 - xcorset

 

 

Elérkeztünk az év leghidegebb évszakához, mely azonban a zimankó ellenére rengeteg örömmel és melegséggel is kecsegtet! Többek között bemutatjuk Nektek legújabb kollekciónkat is, melyet a téli bekuckózós esték kellemes hangulata ihletett!

A szürke téli napok is könnyen színesebbé, vidámabbá varázsolhatóak egy jól megválasztott ruhadarabbal vagy kiegészítővel. A Modista új, őszi-téli kollekciója a kényelem és a játékosság jegyében született. Izgalmas árnyalataival és vidám mintáival színt visz a mindennapokba, miközben puhaságával dobja fel viselőjét.

Kollekciónkban a fehérneműk mellett a téli esték esszenciális kiegészítőit is megtaláljátok. Élénk árnyalatokban játszó, változatos mintákkal díszített hálóingek és pizsamák várják, hogy valóra váltsák leendő viselőjük édes álmait, köntöseink pedig pihe-puha anyagukkal és stílusos dizájnnal melegítenek fel! Ha pedig valami igazán extrémre – és ünnepire – vágytok, piros Lívia hálóingünk a tökéletes választás!

Nézzetek körbe weboldalunkon, ismerjétek meg kollekciónk minden darabját és szerezzétek be a téli napok legfontosabb kiegészítőit! Nektek hogy tetszik új kollekciónk?

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://xcorset.blog.hu/api/trackback/id/tr6114330893

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása