XCORSET

Hozd magad formába!

2019. február 26. 17:44 - xcorset

Nos, ha az újévi fogadalmaid között nem szerepelt az életmódváltás, akkor a közelgő tavasz ígérete biztosan benned is felébresztette a tenni akarást a testedért, igaz?!

 

Február végén járunk, lassan fogynak a felvehető rétegek, vékonyodnak a kabátok és ha van valami a testünkön, amivel nem vagyunk elégedettek, akkor most kell elkezdeni tenni érte. Nem elsején, nem holnap, ma! A motivációt nem mindig könnyű előkaparni, sokszor a tükörkép sem elég, valami több kell, ami minden nap elindít az úton. A jó idő beköszöntével  legtöbb nő szeret lengén, színesen öltözködni, viszont nem mindig elégedettek magukkal. Itt van hát néhány tipp és tanács, hogy miből merítsetek motivációt és hogyan legyetek igazán kitartóak azért, hogy egy nap majd elégedettek legyetek magatokkal.

 

Kezdjetek el követni Instagramon néhány olyan profilt, ahol nem csak megmutatják a testüket a nők, hanem tippekkel segítenek neked is! Ha csak magamutogató profilokat követsz, az nem hogy segíteni nem fog, de az életről is lehoz majd.

 pexels-photo-905336.jpeg

Szerezzetek be csinos edzőruhákat! Sokan nem is gondolják, milyen öröm minden nap belebújni az új sportcuccokba, amelyek már önmagukban feltöltenek energiával és tenni akarással. A méretre nagyon figyeljetek, hiszen akkor tart megfelelően a sportmelltartó és akkor lesz igazán kényelmes a futónadrág, ha a saját méretetekben szerzitek be akár innen az oldalról is.

 xc.jpg

Ne akarjátok görcsösen! Ha túlzottan ráfeszültök, akkor túl hamar feladjátok majd, mert annyira akarjátok az eredményt és természetesen rögtön. Legyetek türelmesek a testetekkel, mert bár elcsépelten hangzik, hálás lesz majd érte!

 pexels-photo-866019.jpeg

Próbáljatok ki többféle sportot! Attól, hogy valaki szerint a futás a legalkalmasabb, lehet, hogy számotokra pont nem jár majd semmilyen eredménnyel. Tegyetek egy kört a csoportos órákon, adjatok esélyt az otthoni edzésnek és hamar megtaláljátok majd azt, amelyben örömötöket lelitek és eredményt is hoz majd.

 

Hajrá, csajok!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://xcorset.blog.hu/api/trackback/id/tr9814655887

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása