XCORSET

Optikai alakformálás színekkel és mintákkal

2019. március 14. 16:44 - xcorset

Nyakunkon a tavasz, a kevesebb réteg ideje, ezért nem tudunk már sokáig kabát mögé bújni akár túl vékony, akár kicsit dundibb az ember lánya.

 

Biztosak vagyunk benne, hogy elkezdtétek már az alakformálást, - amelyhez IDE kattintva mi is összegyűjtöttünk nektek néhány motivációt – de mint tudjuk, ehhez idő kell. Éppen ezért ma azzal kapcsolatban olvashattok tippeket, hogy milyen színekkel és mintákkal tudtok magatoknak karcsúbb derekat vagy éppen gömbölyűbb csípőt varázsolni.

Színek terén nem mondunk újdonságot azzal, hogy a fekete bizony karcsúsít. Nem mindegy viszont, hogy milyen az adott ruhadarab szabása! Ha egy zsákszerű tunikát húztok magatokra, az bármilyen színben kövéríteni fog. Ha viszont figyeltek a részletekre, mondjuk egy enyhén karcsúsított fekete tunikát viseltek, esetleg feldobtok mellé egy hosszú nyakláncot, ami nyújtja a felsőtesteteket, optikailag máris magasabbnak, így vékonyabbnak látszatok majd.

pexels-photo-1144834.jpeg

A nagy virágminták nem jó választások, ugyanis vonzzák a tekintetet az adott testrészre és nagyobbnak mutatják. Ha egy kis cickó tuningra vágytok, akkor viszont beválhat! Az apróbb minták viszont működnek, leginkább sötét alapon. De kinek ne tetszene egy éjkék darab?

Ha tutira mennétek, válasszatok a ruhátok alá egy láthatatlan alakformáló bodyt vagy bármilyen alakformáló fehérneműt, akkor nagy segítség lesz majd abban, hogy jól érezzétek magatokat az adott szettben. A hasleszorító darabok viselése nem ciki, hiszen úgysem látszanak!

gbo.jpg

A világos árnyalatokkal óvatosan kell bánni Jó tanács, hogy semmi esetre sem testhez álló darabokat kell viselni, ha fehérre ágyunk például, hanem a lezserebb szabást kell ilyenkor előtérbe helyezni. Érdemes lehet feldobni egy színes sállal, amely sokat dob az összképen és idén is rendkívül divatos kiegészítő.

pexels-photo-428338.jpeg

Van itt néhány tipp azoknak is, akik kicsit kerekebbnek, formásabbnak szeretnék mutatni magukat. Csíkok, mégpedig keresztbe! Mellnél és csípőnél, ahol egyébként is kicsit kerekebbek a nők, nagyon szépen formálnak a testre simuló, csíkos ruhadarabok, bátran vessétek be őket!

A derék és csípő „elkülönítésére”, hangsúlyozására remek ötlet egy-egy vékony öv a derékra. Így a derekad karcsúbbnak, a csípőd pedig kerekebbnek tűnik majd.

Tavaszi szetteket elő, hölgyek!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://xcorset.blog.hu/api/trackback/id/tr9014688498

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása