XCORSET

Napindító turmixok

2018. május 02. 18:02 - xcorset

 

 

Bizony, hogy jó ötlet turmixokkal kezdeni a napot, szerencsére az ízvariációknak nincs vége, hiszen rengeteg alapanyag áll rendelkezésünkre.

Hogy kicsit mégis könnyebb legyen belerázódni, hoztam 5 receptet, amelyekből nagyon finom lesz a végeredmény. Aki fogyni szeretne, az válassza a zöldséggel készült verziókat, hiszen a gyümölcscukor is cukor!

Banános-epres

 

A legfinomabb alaprecept! Törj össze egy banánt, adj hozzá 5-6 szem megmosott és félbevágott epret, öntsd fel 3 dl tejjel (lehet növényi is), majd turmixold össze! Tálald egy magas pohárban, akár reggelire is fogyaszthatod néhány darab keksszel kiegészítve.

Zöld ital

 

A legegészségesebb ital, tele vitaminnal! Fogj egy marék spenótot, zellerszálat és néhány szelet uborkát, répát. A leveleket tépkedd össze, majd halmozd rá az uborka és répa szeletekre. Mindezt öntsd fel 1,5-2 dl vízzel, mixeld össze alaposan és élvezd a kapott gyönyörű zöld italt!

Kávé rajongóknak

 

Ha szeretnél egy tartalmas, élénkítő italt készíteni, akkor ez lesz a te recepted. Fél dl kávét önts fel 1,5 dl tejjel. Egy tálba szórj zabpelyhet és kókuszreszeléket, öntsd nyakon a tejeskávéval, majd mehet a turmix! Tálald jégkockával, igazi nyári ital lesz belőle, tökéletes az álmos reggelekre.

Fanyar ízek

 

Igazi frissítő, nyári italra vágysz? Fogj narancsot, lime-ot, citromot, szeleteld fel őket, halmozd nagyobb üvegbe, öntsd fel vízzel, dobj bele néhány menta levelet, majd rakd be éjszakára a hűtőbe. Reggelre olyan ízbomba lesz belőle, hogy minden nap el fogod készíteni!

Az édes íz kedvelőinek

 

Hámozz meg és darabolj fel egy érett körtét, tedd a turmixgépbe, öntsd nyakon 2 dl joghurttal, adj hozzá egy kevés mézet és egy kis vanília aromát, majd mixeld össze mindezt. A joghurt miatt tápláló lesz, így egy igazi finomsággal lakathatod jól reggel a gyomrod.

 

Kísérletezzetek új hozzávalókkal is!

 

 

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://xcorset.blog.hu/api/trackback/id/tr9814330879

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása