XCORSET

6 alapszabály az öltözködésben, ha kicsit teltebb vagy

2018. március 28. 20:28 - xcorset

 

 

Minden testalkatnak meg vannak a maga előnyei és hátrányai is. Van, amit igyekszünk elrejteni és olyan testrészeink is, amelyekre olyan büszkék vagyunk, hogy legszívesebben kiplakátolnánk.

Ma azoknak kedvezünk, akik a teltebb hölgyek táborát erősítik, hiszen ideje elfogadni, hogy a plus size nők is tudnak olyan bombán festeni, hogy bárki megirigyelné, csak ügyelni kell a szabásra, hosszra és mintákra is. Itt van hát néhány alapdarab, amelyekből ha betárazol, teljesen mindegy lesz majd, mit mutat a mérleg, nagyon csinos lesz az összkép!

 

Mell alatt/derékban húzott ruha, tunika

Mivel leginkább a has/fenék tájék az elrejtendő, ezért nagyon előnyös, ha mellben még szép feszes az adott ruhadarab, majd onnan lefelé bővülve ér véget. Sok molett hölgynek elképesztő dereka van, így ők mindenféleképpen emeljék ki egy derékban húzott ruhával vagy egy oda helyezett övvel! A ruha sose legyen mini, a térd fölé érő fazon viszont nyerő választás lehet.

 

 

Leggings

Fent említett szabású tunikával abszolút mindennapi és jolly joker outfitet lehet összerakni és mint tudjuk nincs semmi, ami kényelmesebb lenne egy méretben megfelelő leggingsnél. Fontos kiemelnünk, hogy csak és kizárólag feneket eltakaró tunikával, ruhával viseljétek!

 

 

Sálak, kendők

Rég bevált módszer, hogy eltereljük a figyelmet a kényes területről. Ha például felvesztek egy igényesen dekoltált felsőt, ami hasban viszont nem a legelőnyösebb, akkor a nyakatokba kössetek egy szép mintás kendőt és rögtön odavonzza majd a tekintetet. Tavasszal az egyik legszuperebb kiegészítő!

 

 

Minták

A nagyobb méretekkel rendelkező hölgyek is viselhetnek mintás ruhadarabokat, csak nem mindegy, hogy milyen az a minta. Általában a nagyobb, harsány minták kevésbé emelik ki a kényes részeket, mintha egy apró pöttyökkel tarkított ruhát viselne egy molett hölgy. Alkalmakra, esküvőkre is felöltözhet nagyon csinosan, ha egy szép virágmintás ruhát választ és nem kell feszengenie sem. Szerezzetek hát be néhány mintás, A-vonalú ruhát és bővebb tunikát, tuti a siker!

 

 

Színek

Nos, mint tudjuk a fekete karcsúsít, így egyértelműen csinosabb az összhatás, ha sötétebb ruhadarabot választunk. Ez nem jelenti azt, hogy akin van némi felesleg, az csak feketében járhat, hiszen választhat színes kiegészítőket, mintás felsőket, több színből összerakott ruhákat is, így a sötét szín miatt előnyösen mutat majd minden, viszont a teljes összkép mégsem lesz túl sötét. Válasszunk élénk táskát, kendőt és öveket.

 

 

Cipők

Hölgyek, a lapostalpú cipőket érdemes elfelejteni – nem is kényelmesek és nem is előnyösek. Jöhet egy minimális sarok és ha egy kicsit hegyesebb orrú az adott lábbeli, szépen nyújtja és karcsúsítja a lábfejet és ezzel az egész alakot. Próbáljátok csak ki!

 

4 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://xcorset.blog.hu/api/trackback/id/tr7114330883

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

enipeni 2018.03.29. 09:32:47

Molett holgyek felejtsek el a magassarkut hacsak nem akarjak a terduket kajakra kicsinalni (nagy a nyomas eleve a terden). Nekem minden szallag elszakadt a terdemben amikor lefordult a magassarkurol (azt hittek extrem sport vagy ilyesmi all a hatterben), haromszor kellett muteni (es a tovabbi nem mozgas meg rosszabbat tesz az alaknak). csaxolok mert soha nem lesz mar olyan a terdem mint volt, de mas meg elkerulheti azt hogy 1 evig csak mankoval jarjon. (koszi blog a jo tanacsot!)

aszfaltparaszt (törölt) 2018.03.29. 11:35:42

nem köll annyit zabálni, mint három disznó!

Ez vagyok 2018.03.29. 17:41:43

Eléggé felületes és igénytelen cikk.

plüsskooglee 2018.03.31. 06:51:14

Innen-onnan összeollózott cikk, amit egy telt(ebb) nő kívülről fúj.
süti beállítások módosítása