XCORSET

Találd meg a stílusod

2018. március 09. 17:11 - xcorset

 

 

Persze tudom, leírni könnyű, de hidd el, ameddig nem érzel rá arra, hogy mi a te utad a ruhák terén, addig bármi is legyen rajtad, nem fogod igazán jól érezni magad benne.

Lehetsz modell alkat vagy teltebb nő, akkor is fel tudsz olyan divatosan öltözködni, hogy mindenki utánad fordul majd az utcán. Nem a kilók, nem a magasság és nem az életkor számít, tehát ha eddig így gondolkodtál, felejtsd el és fogadd meg az alábbi tippeket.

 

Érezd magad komfortosan a ruháidban

Bármennyire is kedveld másokon a business women öltözködést, biztosan nem az lesz a neked való, ha már egy egyszerű ingben is úgy feszengsz, mint aki állásinterjúra megy. Fontos, hogy bármilyen stílus lesz végül a hozzád illő, mindig úgy lépj utcára a napi szettedben, hogy nem érzed magad kényelmetlenül egy darabjában sem.

 

Legyen a méreted!

Sajnos sokan nem tekintik alapnak azt, hogy a saját méretükben vásárolnak. Nincs is annál kiábrándítóbb, mint amikor egy remek kisugárzású telt hölgy felvesz egy a megfelelő méretnél legalább 2 számmal kisebb blúzt és majd’ szétpattan rajta. Kevésbé szép látvány a 3 számmal nagyobb zakó is. Bárki felöltözhet olyan dögösen, hogy minden férfi után forduljon, akár van rajta plusz kiló, akár nincs, de a méretben eltérő ruháktól az embernek elmegy a kedve a nőktől, mert nem stílusos. Fogadd el a méreted és úgy indulj el az üzletbe!

 

Színek

Figyelembe kell venni, hogy milyen árnyalat passzol a bőröd, hajad és szemed színéhez, mert a megfelelő színű ruhadarab nagyban hozzájárul a divatos megjelenéshez. Akár szakember segítségét is kérheted abban, hogy melyek lesznek a te színeid és kezd el azokat kutatni, így máris nagy lépést tehetsz afelé, hogy megtaláld és megtartsd a stílusod.

 

 

Alapvető stílusok

Azt biztosan érzed, hogy mi áll hozzád a legközelebb. Sportos, elegáns, nőies, vagány vagy akár bármelyik kettőnek az ötvözete. Ha tudod, melyik ez, akkor máris kipipálhatsz egyet a fenti pontok közül, mégpedig, hogy érezd magad komfortosan a ruháidban. Néha persze a sportos nők is felöltözhetnek elegánsabban vagy fordítva, de alapvetően mindenkinek megvan a kedvelt stílusa. Alakítsd ki e szerint a ruhatárad és ne vedd meg az éppen megtetsző melegítőt, mert jól mutatott máson, ha rajtad életedben nem volt még. Állítsd össze úgy a gardróbod, hogy minden ruhát szeress benne és bármikor szívesen viseld!

 

 Nos, ezeket az alap tippeket szem előtt tartva igyekezd elvégezni a tavaszi gardróbfrissítésed és biztos lehetsz benne, hogy egy magabiztos, sugárzó, stílusos nő néz majd rád minden reggel a tükörben.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://xcorset.blog.hu/api/trackback/id/tr5414330885

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása