XCORSET

Modista-lista: Így tedd nyugodtabbá a karácsonyi készülődést!

2017. december 07. 17:12 - xcorset

 

 

Imádjuk a decembert! Hogy miért? Mert a pörgés ellenére ez az év legmeghittebb, legvarázslatosabb hónapja, melyet végül a családi körben eltöltött ünnepek koronáznak meg. A karácsonyi készülődés néha azért teljesen le tud meríteni minket, így most hoztunk néhány tippet, mellyel könnyedén feltöltődhettek!

  1. Kézzel készített csodák

Álljatok meg egy pillanatra és értékeljétek a saját kezetekkel készített dolgokat! Legyen szó ajándékról vagy dekorációról, nincs szívmelengetőbb annál, mintha szívünket-lelkünket – és persze kézügyességünket – is belevisszük az ünnepi készülődésbe. Minden ajándék mellé készítsetek valamilyen személyre szóló apróságot, egy kedves üzenőkártyát vagy egyedi csomagolást, szeretteitek biztosan értékelni fogják a különleges meglepetést! Ugyanígy a lakás karácsonyi díszbe öltöztetésekor is használjátok a fantáziátokat, hiszen néhány egyszerű kellék segítségével szuper dekorációkat készíthettek. Ha hirtelen semmi nem jut eszetekbe, nézzetek körül az interneten, ahol számos egyedi ötlet közül válogathattok!

  1. Irány a karácsonyi vásár!

Mindegy, milyen elfoglaltak vagytok, egy hangulatos programra mindig szakítsatok időt! Látogassatok el családotokkal vagy barátaitokkal a legközelebbi karácsonyi vásárba, szippantsatok egy nagyot a kürtőskalács, illetve a sült gesztenye illatából vagy melegítsétek fel magatokat egy bögre forralt borral! Ebben a pörgős időszakban, mikor már minden gondolatotok a karácsony körül forog, nem is találhattok jobb programot a közös vásározásnál.

  1. Modistával a kandalló előtt

Ha pedig inkább meghitten töltenétek az estét, varázsoljátok otthonotokba a karácsonyi vásár illatait és fényeit! Kuckózzatok be egy bögre teával, forró csokival vagy házi készítésű forralt borral a kandalló elé vagy válasszatok szuper filmet az ital mellé. Az élmény még teljesebbé tételéhez hívjátok segítségül a Modista puha kezeslábasait is, melyek nemcsak melegítenek, de komfortosabbá is teszik a pihenést.

  1. Díszítsetek mézeskalácsot!

Az ünnepi sütés-főzést talán a kevésbé pihentető programok között tartjuk számon, az elkészült sütemények dekorálása azonban a legtökéletesebb módja annak, hogy kicsit kikapcsoljunk. A mézeskalácsok díszítésére rengeteg eszköz és tipp áll rendelkezésetekre, így nektek már csak egy kis kézügyességre lesz szükségetek! Ha pedig a sütés folyamatát inkább kihagynátok, rengeteg boltban vásárolhattok előre elkészített mézeskalácsot, melyek csak arra várnak, hogy kidekorálják őket!

  1. Böngésszetek az interneten

Nem csoda, ha a boltokat járva néha kicsit besokallunk ebben az időszakban. Ilyenkor érdemes online-ra váltani, hiszen a webshopok is rengeteg izgalmas termékkel, ünnepi különlegességgel várnak. A Modista webshopja a már ismert és kedvelt darabok mellett különleges őszi-téli kollekcióval is vár Titeket. Találjátok meg nálunk a tökéletes ajándékot szeretteitek számára – vagy lepjétek meg magatokat pihe-puha kreációink egyikével!

A lényeg, hogy álljatok meg egy pillanatra, és élvezzétek az ünnep meghittségét – hiszen mindegy milyen hamar kezdődik a készülődés, minden évben túl hamar véget ér! :)

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://xcorset.blog.hu/api/trackback/id/tr3414330889

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása