XCORSET

Ilyen lesz az idei fürdőruhatrend

2019. április 30. 08:26 - xcorset

Ha röviden, egy szóval kellene jellemezni, akkor csak ennyit írnék: színes! De természetesen megnézzük egy kicsit részletesebben is, leginkább a plus size darabokat.

A különböző pántok és szalagok rendkívül jók arra, hogy segítségükkel ott hangsúlyozhassunk a testünket, ahol igazán elégedettek vagyunk vele. Lehet szó egy fűzős mellrészről vagy egy vastag pántos bugyiról, amely odavonzza a tekintetet a csípőre. Egyébként is szuper megoldások ezek, mert feldobják a legegyszerűbb fürdőruhát is.

 29-758x1024.jpg

Színek tekintetében a pink idén igazán nyerő lesz, ezen meg sem lepődünk, kevés csajosabb szín van ennél! Önmagában vagy más színekkel kombinálva is nyerő lehet, de a mintás verziók is jó választások idén, a virágminta például továbbra is trendi nyáron. A mélybordó árnyalat is megjelent az X-Corset kínálatában, ami már önmagában szexi, így biztosak lehettek abban, hogy minden tekintet rátok szegeződik majd ebben a bikiniben!

A csíkok, a matrózvonal évek óta jelen van a divatban minden nyáron, legyen szó manikűrről, vászontáskáról vagy éppen fürdőruháról. A kék-fehér csíkoktól nyáriasabb megjelenést el sem tudunk képzelni. Szuper, ha feldobjuk egy kis piros színnel, igazán jól kiegészítik egymást.

4z9a8811-768x1108.jpg

Az egyrészes fürdőrucik természetesen idén is hatalmas slágernek számítanak, sokunk nagy örömére! Ezeknél a daraboknál kétféle megoldás szexi igazán: az elől, mellrésznél kialakított fűző, amellyel egyébként isteni dekoltázst varázsolhatunk, illetve a mély, fenék tetejéig érő hátkivágás, amely nagyon vonzó a vízparton.

 27-768x1075.jpg

A molett hölgyeknek sem kell lemondaniuk a strandolásról! Rengeteg egyrészes fürdőruha kapott karcsúsított kialakítást, illetve egyre több az alakformáló alsórésszel ellátott bikinialsó is, amelyek ott fognak össze, ahol kell. A tankinik igazán kedvezőek, eltakarják az esetleges striákat, szülés utáni hegeket, vagy egyszerűen a problémásabb, hasi tájékot. A trikini pedig egy remek köztes megoldás azoknak, akik mutatnának is valamit és nem is. Ez mind megtalálható az X-Corset kínálatában is!

 4z9a9012-1-768x1113.jpg

Mint látjátok, idén is lehet miből válogatni, szerencsére mindig gondoskodnak arról, hogy mindenki megtalálja a számára legmegfelelőbb strandviseletet.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://xcorset.blog.hu/api/trackback/id/tr8214794796

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása