XCORSET

Minden méretben vonzó!

2017. december 03. 16:06 - xcorset

 

 

A Modista minden egyes kollekciójával, minden kreációjával a női test sokféleségét, a sokféleségben rejtőző szépséget ünnepli. Célunk, hogy a kényelem, a praktikum és a vonzó megjelenés kéz a kézben járjon – és mérettől függetlenül senkinek se kelljen lemondania erről a nyerő kombinációról.

A Modista kínálata a női méretek igen széles skáláját fedi le: a 36-os daraboktól kezdve szinte egyedülálló módon egészen az 58-as méretig találhattok nálunk fehérneműket és fürdőruhákat. Molett hölgyek számára megalkotott kreációink segítségével vásárlóink hangsúlyozhatják a vonalaikat, melyeket szívesen megmutatnak, ugyanakkor diszkréten elrejthetik azokat, melyekkel kevésbé elégedettek. Ezutóbbi esetben remek alternatívát kínálnak alakformáló fehérneműink, melyek egyedülálló anyagösszetételüknek köszönhetően kényelmes viseletet biztosítanak, miközben a legkényesebb pontokon fejtik ki alakformáló hatásukat.

Nézzetek körbe webshopunkban, ahol a fehérnemű kínálatunk mellett már őszi-téli kollekciónk különleges darabjait is megtaláljátok!

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://xcorset.blog.hu/api/trackback/id/tr4814330891

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása