XCORSET

Valentin napi randi helyett „énidő”

2019. február 05. 22:35 - xcorset

Mindjárt itt a február 14., amikor az emberek két részre szakadnak: páros ünneplők és szinglik. Utóbbi hölgyeknek most segítenénk, hogyan lehet átvészelni ezt a napot!

 

Ha utálod az érzést, hogy egyedül vagy ezen a napon, ha hidegen hagy, akkor is szánd magadra az estét, relaxálj és koncentrálj csak magadra! Amikor én ilyen napot tartok, kötelezően egész nap pizsamában és köntösben flangálok a házban, számomra ez a legkényelmesebb.

A programod legyen a következő:

Vegyél egy forró, igazán hosszú, habos fürdőt! Vidd be magaddal a kedvenc könyvedet, nézz sorozatot, hallass zenét vagy csinálj bármit közben, de ne siesd el a pancsolást, igazán fel fog tölteni. Ha már úgy érzed, eleget áztál, bújj bele a legpuhább köntösödbe és tegyél fel egy hidratáló arcmaszkot és közben gondoskodj a belső hidratálásról is egy nagy bögre zöldteával vagy citromos vízzel.

konti_1.jpg

Míg a maszk kifejti a hatását, krémezd be a lábaidat, a kezeidet, érezzék a törődést. Nagyon fontos télen, hogy erre még jobban odafigyeljetek, mert a száraz bőr minden, csak nem szexepil! A maszk lemosása után használj egy gazdagon tápláló arckrémet is, ezután helyezkedj el a kanapén, indíts el egy igazi csajos, limonádé filmet, ami tökéletes lehet háttérzajnak.

pexels-photo-973405.jpeg

Ha csak nem jársz mani-pedire, akkor vedd elő a körömreszelőt, egy igazán piros körömlakkot és tedd rendbe a körmeidet filmnézés közben. Nincs is szebb látvány, mint a frissen festett manikűr! Ha biztosan megszáradt a lakk, állítsd meg a filmet, amíg a köntöst a kedvenc pizsidre váltod, nyúlj el a kanapén egy meleg pléd alatt és ne gondolj semmire, csak bámuld tovább a tévét vagy olvass egy izgalmas könyvet.

pexels-photo-1550648.jpeg

Talán unalmasnak hangzik, de hidd el, erre bizony szükséged van néha!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://xcorset.blog.hu/api/trackback/id/tr6814610312

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása