XCORSET

Első bejegyzés

2017. augusztus 29. 18:34 - xcorset

 

 

Üdvözlünk a MODISTA blogján! A MODISTA egy budapesti fehérnemű- és fürdőruhamárka, ahol a normál méretek mellett kiemelt figyelmet kapnak a plus-size termékek is széles választékban. A márkát 2016-ban alapítottuk egy budapesti varrodában, és azóta is itt tervezzük meg, illetve készítjük el a darabokat. Védjegyünk a fantáziadús megoldások és a praktikusság keresztezése, igyekszünk úgy játszani az anyagokkal, a mintákkal és a szabásvonalakkal, hogy valami újat, kevésbé szokványosat, de izgalmasat mutasson a fehérneműk és fürdőruhák piacán. 

 

Jelenleg webshopon keresztül tekinthetők és rendelhetők meg termékeink, a katalógus és az online áruház itt érhető el: http://modista.hu

Ha szeretnél követni minket a közösségi felületeinken, Facebookon és Instagramon tudsz minket bekövetni, ahol naponta nyújtunk még több ízelítőt a MODISTA világából. 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://xcorset.blog.hu/api/trackback/id/tr6114330899

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása