XCORSET

Az egyrészes fürdőruha szexi!

2018. május 17. 12:17 - xcorset

 

 

Néhány évvel ezelőtt még gáz, divatjamúlt és öreges volt az, aki nem bikinit viselt a strandon, ám az elmúlt évben valami megváltozott és ez idén is folytatódni látszik.

Ma már nem hogy ciki, de olyan szexi és stílusos egyrészes fürdőruhákat dobnak a piacra, hogy az is abban akar lejteni a strandon, aki mindig is a bikinik pártján állt. Hogy miért? Mert a tervezők rájöttek, hogy nem áll meg a világ az iskolai tornadresszekre emlékeztető daraboknál, hanem rengeteg lehetőség rejlik bennük.

Merész hátkivágások, szexi, de ízléses dekoltázs, fűzők, derekat kiemelő szabások…. ezek mind-mind hozzájárultak ahhoz, hogy ma már a legtöbben kinéznek magunknak legalább egy ilyen fürdőruhát, mert igenis trendi.

 

Amellett, hogy végre divatos, nagyon előnyös is ez a fazon, hiszen optikailag karcsúsíthatjuk vele a derekat, eltünteti a terhességi csíkokat és hegeket, valamint a teltebb hölgyeknek is olyan istenien áll, hogy leesik tőle az állunk. Szuperül elrejti az apró babahájat és remekül kiemeli a teltebb hölgyek csodás derekát és csípőjét, tehát mindenkinek telitalálat. 

Természetesen a karcsú testalkaton is remekül mutat, kacérságot sugall és felér egy remekül összeállított outfittel, higgyétek csak el! Arra azért nem árt odafigyelni, hogy aki a strandon nem a medencében, hanem a parton szereti tölteni az idejét napozással és olvasással, annak nem a legajánlottabb fazon, hiszen érdekes mintákban hagyhat nyomot a barnulás után.

 

 Színekben a feketével természetesen nem lehet melléfogni, de ha nyár van, bátran viseljetek élénk színeket a fürdőruhákból is, nem muszáj mindig az örök fekete mellett letenni a voksot. A mintákkal itt is bátran lehet játszani, egy függőlegesen csíkozott darab például szuperül nyújtja az alakot.

 Idén mindenki szerezzen be legalább egyet ezekből a remek fazonokból,megéri!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://xcorset.blog.hu/api/trackback/id/tr4014330877

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása