XCORSET

A szexisséget nem kilókban mérik

2018. december 27. 19:59 - xcorset

Továbbra sem kap elég figyelmet a blogokon és online magazinokon a szexi fehérnemű, pedig kortól és testsúlytól függetlenül mindig fontos téma!

 

Melyik férfi ne örülne annak, ha szépen becsomagoljuk magunkat, mire hazaér? Ma már olyan ízléses, finom, mégis kihívó fehérneműket tudunk vásárolni, hogy bűn lenne nem beszerezni legalább egyet. Bátran válasszatok egyet akkor is, ha nem vagytok karcsúak, a teltebb hölgyekre is olyan gyönyörű darabokat találhatok, hogy a száj is tátva marad.

Nyilván piros színben az igazán vadító választás, de a fekete is baromi dögös! Lepd meg a párodat eggyel magadon, de akár a legjobb barátnődnek is vehetsz egyet bármikor ajándékba, ha tudod róla, hogy szereti a csinos fűzőket, babydollokat és nem jön zavarba egy ilyen ajándék láttán.

 b2.jpg

Kétségkívül csak akkor vásárolj magadnak, ha jóban vagy a testeddel, másképp feszengsz majd benne és bármennyire is szeretnéd, hogy ne vegye észre a párod, ő is látja majd és oda a varázs. Ha viszont kibékültél önmagaddal, akkor ez a legjobb meglepetés lehet!

b.jpg

Ne feledd, a párod nem hiába van veled, a tested is úgy szereti, ahogy van, hát minek takargatnád előtte? Még inkább beléd szeret majd, ha észreveszi rajtad, hogy több önbizalmad van, mint előtte volt. Mutasd meg neki az új énedet egy új fehérneművel!

Szuper barátnős program is lehet egyébként, ha együtt vásároltok ilyesmit, akár a neten egy finom bor társaságában vagy személyesen egy üzletben. Ne legyen tabu téma a fehérnemű, hiszen mindenki viseli és egyáltalán nem ciki, főleg nem egy jó barátnő vagy testvér előtt. Több szem többet lát, egy plusz vélemény pedig mindig aranyat ér!

 b1.jpg

Ma már a legtöbb ruházati üzletben kapunk ilyen darabokat, de aki online szerezné be, annak itt a mi webshopunk, az X-Corset! Bízunk benne, hogy bárki is választ magának vagy másnak egy szexi darabot a különleges alkalmakra, elégedett lesz majd!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://xcorset.blog.hu/api/trackback/id/tr3314517892

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása