XCORSET

Karcsúság egyenlő önbizalom?

2018. április 18. 12:10 - xcorset

 

 

Biztosan sokatok hallotta már azt a mondatot, hogy: „Persze, hogy majd’ kicsattan az önbizalomtól, hisz’ karcsú!” Ugye? Nos, ennek nézzünk kicsit mögé…

 

 

Sőt, rögtön öntsünk is tiszta vizet a pohárba – ez nem így van! Látni az utcán nagyon szerény, szürkén öltözködő karcsú lányokat és sugárzó magabiztossággal vonuló teltebb nőket is. Így hát elmondható, hogy a kilók számának semmi köze nincs a magabiztossághoz.

 

A titok „egyszerű”: el kell fogadni azt a testet, amink van! Ha ez nem megy, akkor tenni kell azért, hogy olyan legyen, amit már el tudunk fogadni. Emiatt a titok miatt van az, hogy néhány plus size hölgy olyan szexi, magabiztos és sugárzó, hogy legszívesebben elbújnánk mellette. Meg kell szeretni az alakunkat, mert ha mi elfogadjuk és szeretjük, akkor önbizalmat sugárzunk majd és másoknak sem az fog feltűnni, hogy van rajtunk néhány plusz kiló vagy éppen egy deka zsírunk sincsen, hanem azt veszik majd észre, hogy mi aztán jól érezzük magunkat a bőrünkben. 

Házi feladat! Mindenki álljon a tükör elé, vizsgálja meg a testét és gondolja át, hogyan érzi magát benne és mit lát a tükörben. Akinek összességében nincs magával gondja, az járjon emelt fővel ezentúl, aki pedig úgy érzi, hogy a teste miatt nem találta még meg a stílusát vagy egyszerűen nem érzi jól magát emberek között, akkor tervezze meg, miként tud ezen változtatni.

Önszeretet egyenlő önbizalom! 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://xcorset.blog.hu/api/trackback/id/tr8614330881

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása