XCORSET

Modista-lista: Karácsonyi ajándéktippek

2017. december 12. 16:41 - xcorset

 

 

Fehérneműt ajándékozni egyáltalán nem unalmas – főleg, ha a hagyományos darabok helyett inkább a Modista kínálatából válogatunk. Listánk segítségével a család minden női tagját könnyedén meglephetitek, ráadásul olyan ajándékokkal, melyeknek hosszú időn át hasznát veszik!

Édesanyátoknak

A hideg téli estékre nem tudunk jobb tevékenységet elképzelni, mint a kanapéra való bekuckózás, illetve egy forró tea elkortyolgatása – és higgyétek el, hogy anyukáink sem tudnak! Éppen ezért, miért ne tegyük ezt a programot a lehető legkülönlegesebbé? Nagy örömet okozhattok édesanyátoknak, ha egy pihe-puha köntössel vagy kezeslábassal lepitek meg, mely melegebbé és komfortosabbá varázsolja a zimankós téli napokat is.

A köntösök és kezeslábasok kisebb és nagyobb méretben is megtalálhatóak webshopunkban, ráadásul most kedvezményes áron szerezhetitek be őket!

Párotoknak

Bensőséges és izgalmas ajándék lehet, ha párotokat egy különleges fehérnemű szettel lepitek meg. Legyen szó egy melltartó-bugyi párosról vagy akár egy fűzős bodyról, egy izgalmas darab nemcsak a karácsony estét dobja fel.

Lányotoknak

Kényelmes pamut pizsama izgalmas színekben és mintázatokkal vagy inkább egy szatén hálóing, mely a komfortot és a csinos megjelenést ötvözi? A Ti lányotok melyiket választaná? A Modista kínálatában mindkét változatot megtaláljátok, ráadásul normál, illetve molett méretben is!

Sportkedvelőknek

Biztosan van olyan rokonotok, barátotok, akinek az életében fontos szerepet tölt be a sport. Ők azok, akik mindig örülnek egy egyedi kiegészítőnek – kulacs, törülköző -, mellyel feldobhatják az edzések hangulatát; és ők azok, akik folyamatosan keresik a tökéletes edzőruhát, mely mutatós és kényelmes is. A Modista kínálatában olyan sportruházati darabokat találtok, melyek nemcsak jól néznek ki, de praktikusak is!

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://xcorset.blog.hu/api/trackback/id/tr3614330887

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása